Vyhledávání


Kontakt

Alternaiva z.s.
Údolní 172
675 31 Jemnice

IČO 22873007

tel.: 721 554 088

E-mail: alternaiva@gmail.com

Alternativní recyklace

26.03.2011 20:00

Akce zaměřená na bourání hudebního stereotypu spojená s Výstavou Neobyčejných předmětů.

Každý, kdo si přijde užít nevšední muziku v Jemnici, bude moci jako vstupné použít Neobyčejný předmět. Zdá se Vám to podivné? Možná že ano, ale věříme, že fantazie poskytne mnoho co k ukázce. Je to neobvyklý, jiný anebo také běžný, ale ošklivý, nepotřebný avšak zvláštní předmět.

Napadalo nás, že se jistě najdou i ti, jenž budou brát tento druh vstupného jako bariéru a budou se zuby nehty bránit rozvinout svoji obrazotvornost a aktivitu...Proto jsme zvolili i klasickou vstupenku za 60,-.

Muzikanti, kteří vystoupí, jsou vskutku neobyčejní. Znojemští F.N.S., tedy Fiktivní Neuróza Společnosti Vás překvapí svojí rázností a syrovou lyrikou v čele s Novem, charismatickým mladíkem. Kočka V Septiku je kapela, která zaplaví nejen smyčci a žesťem, i také v celku alternativní -pííp- akustikou. Rockefeller Voice, třebíčská dobrota s barvitým zvukem a velmi vkusnými českými texty je i pro nás očekávané překvapení, které dotvoří kvalitu celé Alternativní Recyklace.

Pokud se domníváte, že je to všechno, co Vám chceme nabídnout, tak nikoli... Výstava Neobyčejných předmětů bude o to zajímavější, o co více jí dopřejete Vy. Sama Alternaiva má k dispozici několik vkusně neobyčejných exponátů avšak ... bylo by to příliš jednostranné a proto nabízíme tento způsob vstupenky ...

Celá akce bude pod střechou sálu Restaurace Na Podolí, která nabídne všední a samozřejmě v duchu proti-stereotypu nevšední verze drinku/ů. Datum zvolené je 26. března 2011 a prostor otevřený ve 20.00 hodin. Pro Vás přespolní je možné si objednat nocleh v přítomném penzionu Restaurace Na Podolí.