Vyhledávání


Kontakt

Alternaiva z.s.
Údolní 172
675 31 Jemnice

IČO 22873007

tel.: 721 554 088

E-mail: alternaiva@gmail.com

Vánoční kulturní trhy v Jemnici

16.10.2011 23:32


Sdružení AlterNaiva o.s. má k dispozici opět prostor Letního kina v Jemnici. Tentokrát za účelem Vánočních trhů, na kterých budete moci obdivovat výrobky chráněných dílen i originální výrobky mladých lidí z regionu. Návštěvníci si poslechnou příjemnou i nevšední hudbu a pokochají se vůní a chutí některé z tradičních předvánočních pochutin. Akce je plánována na sobotu 3. prosince 2011 v areálu Letního kina.
Jemnický mikroregion hostí velké množství tvůrčích a umělecky zaměřených lidí, které se sdružení snaží oslovit s nabídkou spolupráce. Veřejná výzva k aktivnímu zapojení oslovuje nejen dospělé, ale především mladé lidi, kteří se nebojí předvést svoji zručnost, hudební či divadelní nadání a jakýkoli umělecký počin.
Nabídka účasti v jakékoli podobě je otevřená až do dne konání Vánočních trhů. „Vítáme všechny iniciativy spojené s vlastní tvorbou; od živého vystoupení zpěvačky - po sadu handmade bižu.“ doporučuje Ferdanová.
Součástí Vánočních trhů jsou i doprovodné aktivity. „Každý si bude moci přinést svoji vlastní ozdobu a připnout ji na vánoční stromek.“ Informuje Petra Ferdanová, hlavní koordinátorka akce. Dále dodává, že bude na místě prostor pro výrobu instantního vánočního dárku i živý oheň.

Vaše podněty volejte na 606 21 76 21 nebo mail alternaiva@gmail.com.